Selectează locația
Consultă zonele de livrare. Selectează orașul unde va fi livrată comanda.
Selectează locația
Consultă zonele de livrare. Selectează orașul unde va fi livrată comanda.
0
0
Nu ai niciun produs în coș!
Continuă cumpărăturile

Informare de Confidentialitate

Știm că vă pasă de datele dvs.personale și de modul în care sunt utilizate, și vrem să aveți încredere că acestea se utilizează cu responsabilitate de către compania BETTY ICE SRL. Această Informare de Confidențialitate o să vă ajute să înțelegeți ce date personale colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu ele.

Pe măsură ce citiți Informarea noastră, vă rugăm să rețineți că ea se aplică societății BETTY ICE SRL, membră a Grupului Unilever.

Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a vă familiariza cu practicile noastre privind confidențialitate, iar dacă aveți vreo întrebare ne puteți contacta la email: privacy.bettyice@unilever.com sau ne puteți transmite o cerere prin formularul de contact. Am încercat să păstrăm această Informare cât se poate de simplă, însă dacă nu sunteți obișnuit/ă cu termenii de tipul module cookie, adrese IP și browsere, vă rugăm ca mai întâi să citiți despre acești termeni de baza

Conținut

Cine le colectează? 2

Ce date personale sunt colectate? 2

Moduri în care colectăm datele dvs. personale 3

Când și de ce colectăm “categorii speciale de date personale” ? 4

Cum protejăm viața privată a copiilor? 4

În ce scop utilizam datele dvs. personale? 4

Realizarea de profiluri 6

Luarea automată a deciziilor 7

Cui vor fi transmise ele? 7

Transferuri internaționale de date 9

Cum protejăm datele dvs. personale? 9

Cât timp păstrăm datele dvs. personale? 9

Care sunt drepturile dvs.? 10

Cum puteti contacta Betty Ice? 11

Cum actualizăm această Informare? 12

Termeni sau Notificări Suplimentare de Confidențialitate 12

Gestionarea Documentelor 12

Istoria Documentelor 13



Cine le colectează?

Orice date personale sunt furnizate către sau colectate de sau sub controlul companiei BETTY ICE SRL (“BETTY ICE”), operatorul de date. Această Informare de Confidențialitate se aplică datelor personale colectate de compania BETTY ICE SRL în legătură cu serviciile și produsele pe care le oferim. Orice date personale furnizate către sau colectate de către BETTY ICE SRL sunt procesate de compania BETTY ICE SRL, cu sediul în mun.Suceava, str.Cernăuți, nr.121, jud.Suceava, Romania, operatorul de date. Această Informare de Confidențialitate se aplică datelor personale colectate de BETTY ICE în legătură cu serviciile și produsele pe care le oferim. Referirile la “BETTY ICE” din această Informare înseamnă BETTY ICE SRL și orice altă companie deținută și/sau controlată direct sau indirect de UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SĂ, cu care interacționați sau cu care aveți o relație de afaceri. Această Informare de Confidențialitate se aplică și conținutului de marketing al BETTY ICE, inclusiv ofertelor și reclamelor pentru produsele și serviciile BETTY ICE, unde noi (sau un furnizor de servicii care acționează în numele nostru) vă redirecționam către pagini de internet, platforme și aplicații terță-parte, pe baza informațiilor despre utilizarea de către dvs. a acestor site-urilor. Aceste pagini de internet terță-parte au în general propria lor Informare de Confidențialitate și proprii lor Termeni și Condiții.
Vă sfătuim să le citiți înainte de a le utiliza. 

Ce date personale sunt colectate?

Date cu caracter personal înseamnă orice informații care pot fi utilizate pentru a identifica direct sau indirect o anumită persoană. Nu sunteți obligat să transmiteți BETTY ICE datele cu caracter personal pe care le solicităm, însă dacă optați să nu faceți acest lucru s-ar putea să nu vă putem furniza produsele sau serviciile noastre sau o calitate superioară a serviciului sau să vă răspundem la orice cerere pe care s-ar putea să o aveți. Putem colecta date cu caracter personal dintr-o varietate de surse. Acestea includ: Date cu caracter personal pe care ni le oferiți direct, Date cu caracter personal pe care le colectăm automat, și Date cu caracter personale pe care le colectăm din alte surse. Date cu caracter personal înseamnă orice informații care pot fi utilizate pentru a identifica direct sau indirect o anumită persoană. Această definiție include date personale colectate offline, în cadrul proiectelor ce implică participarea consumatorilor, prin intermediul campaniilor, loteriilor și concursurile de marketing direct, și online, prin paginile noastre de internet, aplicațiile și paginile de brand de pe platforme și aplicații ale unor terțe parti, accesate sau utilizate prin platforme terță parte. Atunci când sunteți în contact cu noi este posibil să vi se ceară să ne dați datele dvs. personale. Este posibil ca BETTY ICE să transmită datele dvs. personale altor societăți din Grupul Unilever și să le utilizeze într-un mod conform cu această Informare de Confidențialitate. Este posibil și să le combinam cu alte informații, pentru a îmbunătăți produsele, serviciile, conținutul și reclamele noastre. Nu sunteți obligat să furnizați BETTY ICE datele personale pe care le solicităm, însă dacă optați să procedați așa, s-ar putea să nu vă putem furniza produsele sau serviciile noastre, sau o calitate înaltă a serviciului sau a reacției la orice cerere pe care s-ar putea să o aveți.

Moduri în care colectăm datele dvs. personale 

Putem colecta date cu caracter personal dintr-o varietate de surse. Acestea includ:

  • Date cu caracter personal pe care ni le comunicați direct.

Colectăm date despre modul în care utilizați serviciile și produsele noastre, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vedeți sau cu care intrați în contact, sau frecvența și durata activităților dumneavoastră. De asemenea, colectăm date personale pe care ni le furnizați când vă înscrieți pentru un buletin informativ de marketing, când participați la un sondaj sau când vă înregistrați pentru un cont, prin intermediul căruia cumpărați produsele noastre. Cu aceste ocazii, este posibil să vă solicităm date personale cum ar fi numele, sexul, data de naștere, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon sau detalii ale cardului de credit. Este posibil ca unele mărci BETTY ICE colecteze “Categorii special de date personale” despre dvs., cu acordul dvs. explicit. Pentru mai multe informații privind categoriile special de date pe care le colectam și modul în care le utilizăm, vezi secțiunea relevantă de mai jos.

  • Date cu caracter personal pe care le colectăm automat.

De asemenea, primim și stocăm anumite tipuri de date personale ori de câte ori interacționați cu noi online. De exemplu, utilizăm cookie-uri și tehnologii de urmărire (pentru a afla mai multe, vezi termenii noștri de bază pentru confidențialitate http://bettyice.ro/GDPR/informare-gdpr-parteneri.pdf pentru a obține date personale, atunci când browser-ul dvs, accesează paginile sau reclamele noastre de internet și alt conținut servit de sau în numele BETTY ICE pe alte pagini de internet. Datele dvs. personale sunt de asemenea colectate atunci când căutați, cumpărați, postați, participați la un concurs sau la un chestionar sau când comunicați cu echipele noastre de asistenta pentru clienți. Exemplele de tipuri de date personale pe care le colectăm includ: adresa IP (pentru a afla mai multe, vezi termenii noștri de baza pentru confidențialitate http://bettyice.ro/GDPR/informare-gdpr-parteneri.pdf http://bettyice.ro/GDPR/Informare%20de%20confiden%C8%9Bialitate.pdf ID-ul dispozitivului dvs., date ale locației, informații despre calculator și despre conexiune cum ar fi tipul și versiunea de browser, setarea zonei de timp, tipurile și versiunile de plug-în-uri pentru browser, sistemul de operare și istoria achizițiilor/cumpărăturilor – date pe care uneori BETTY ICE le combina cu informații similar de la alti consumatori. Pe parcursul navigării dvs. pe paginile BETTY ICE este posibil și să utilizam instrumente software pentru a măsură și colecta informații despre sesiune, inclusiv timpii de reacție ai paginii, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini, informații despre interacțiunea paginii, și metodele utilizate pentru a ieși din pagină. Este posibil și să colectam informații tehnice care să ne ajute să identificam dispozitivul dvs., că să prevenim fraudele și pentru diagnosticare.

  • Date cu caracter personal pe care le colectăm din alte surse.

 Colectăm date personale din alte surse, incluzând parteneriatele noastre de încredere cu terțe părți, unde operăm conturi BETTY ICE pe platforme aparținând acestor terțe parti: De exemplu, atunci când utilizați funcționalitatea “like” pe Facebook sau funcitonalitatea +1 pe Google+. În plus, primim informații despre dvs. și despre interacțiunile altor vizitatori cu reclamele noastre, pentru a aprecia dacă publicitatea noastră este relevantă sau de succes. De asemenea, colectăm informații despre dvs. și activitățile dvs. de la o terță parte, atunci când vă oferim împreună servicii sau produse, sau colectăm de la terțe părți furnizori, ce ne oferă servicii de dezvoltare a datelor (pentru a afla mai multe, vezi termenii noștri de baza pentru confidențialitate http://bettyice.ro/GDPR/informare-gdpr-parteneri.pdf care pot transmite informații pentru BETTY ICE despre datele cu caracter personal pe care le deținem.

Când și de ce colectăm “categorii speciale de date personale”

Anumite categorii de date personale, cum ar fi rasa, etnicitatea, religia, starea de sănătate, orientarea sexuala sau datele biometrice sunt clasificate drept “categorii special de date” și beneficiază de protecție suplimentară în conformitate cu legislația europeană. Noi limităm circumstanțele în care colectăm și procesăm aceste categorii speciale de date. BETTY ICE colectează uneori date legate de sănătatea dvs. cum ar fi alergii, sarcina sau tipul de piele, pentru a vă trimite reclame personalizate și promoții relevante. BETTY ICE colectează și utilizează aceste date personale doar atunci când ne-ați transmis acorsul dvs. pentru a proceda astfel. În unele cazuri, este posibil ca dvs. să fi solicitat servicii sau produse care nu implică direct colectarea vreunei categorii speciale de date, însă pot sugera religia, sănătatea sau alte categorii speicale de date ale dvs. Pentru a ilustra circumstanțele în care BETTY ICE colectează și procesează categorii speciale de date, am prezentat următoarele exemple: BETTY ICE colectează date personale legate de alergiile consumatorilor pentru a pune la dispoziția consumatorilor reclame și promoții pentru produsele care sunt relevante pentru necesitățile lor. 

Cum protejăm viața privată a copiilor?

Înțelegem importanța luării de măsuri suplimentare de precauție pentru a proteja viață privată și siguranța copiilor, care utilizează produse și servicii BETTY ICE. Majoritatea paginilor de internet ale BETTY ICE sunt concepute și destinate utilizării de către adulți. Atunci când una dintre paginile noastre este destinată utilizării de către un public mai tânăr, vom obține consimțământul de la titularul răspunderii părintești înainte de a colecta date cu caracter personal atunci când acest lucru este impus de legile și regulamentele aplicabile (vârsta la care este necesar consimțământul diferă de la țară la țară). Dacă ești un copil și ai o vârstă la care acordul parental este obligariu în țara ta, trebuie să analizezi termenii acestei Informări de Confidențialitate împreună cu părintele sau tutorele tău pentru a te asigura că îi înțelegi și îi accepți. Dacă descoperim că am colectat date personale de la un copil fară acordul unui părinte sau al unui tutore, atunci când un asemenea acord trebuia să fie obținut, vom șterge acele date cu character personal cât mai curând posibil. Accesul la anumite secțiuni ale paginilor de internet ale BETTY ICE și/sau eligibilitatea de a primi premii, mostre sau alte recompense sunt în general limitate la utilizatorii peste o anumită vârstă. Uneori utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a efectua verificări ale vârstei și a aplica orice asemenea restricții de vârstă. 

În ce scop utilizăm datele dvs?

Noi colectăm, procesăm și dezvăluim datele dvs. cu caracter personal doar în scopuri specifice și limitate. De exemplu, pentru a procesa plățile dvs., pentru a evalua și a soluționa orice reclamații, pentru a dezvolta și a îmbunătăți produsele, serviciile, metodele noastre de comunicare și funcționalitatea paginilor noastre de internet, pentru a furniza produse, comunicații și reclame personalizate, precum și recomandări de produse. De asemenea, creăm profiluri analizând informațiile despre navigarea dvs. online, căutarea și comportamentul în cazul unei achiziții și despre interacțiunile dvs. cu comunicările noastre de marca, prin construirea de segmente (crearea de grupuri care au anumite caracteristici commune) și prin plasarea datelor dvs. cu caracter personale în unul sau mai multe segmente. În plus, BETTY ICE procesează datele dvs. cu caracter personal utilizând și mijloace automatate. O decizie automata este o decizie care este luata doar prin mijloace automatizate, în care niciun om nu este implicat în procesul de luare a deciziei legata de datele dvs. cu caracter personale. Noi colectam, procesam și dezvăluim datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Pentru a procesa plățile dvs., daca achiziționați produsele noastre, pentru a vă informa despre situația comenzii dvs., pentru a trata cererile și solicitările dvs., și a evalua și soluționă orice reclamații;
  • Pentru a procesa și raspunde la întrebările dvs. sau pentru a vă contacta în vederea furnizării răspunsului la întrebările și/sau solicitările dvs.;
  • Pentru a dezvolta și îmbunătăți produsele, serviciile, metodele noastre de comunicare și funcționalitatea paginilor noastre de internet;
  • Pentru a vă comunica informații și pentru a administra înregistrarea și/sau abonarea dvs. la buletinul nostru informativ sau alte comunicații;
  • Pentru a înțelege și a evalua interesele, dorințele, și necesitățile în schimbare ale consumatorilor, pentru a îmbunătăți pagina noastră de internet, produsele și serviciile noastre actuale, și/sau pentru dezvoltarea de noi produse și servicii; și
  • Pentru a furniza produse, comunicații și reclame personalizate, precum și recomandări de produse către dvs.

Atunci când colectăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal în scopurile mai sus menționate sau în alte scopuri, vă vom informa înainte sau la momentul colectării. Când este cazul, vă vom solicita acordul dvs. pentru a procesa datele dvs. personale. Atunci când v-ați dat acordul pentru activitățile de procesare, aveți dreptul de a vă retrage acordul oricând. În unele cazuri, ne bazam pe interesul legitim pentru procesarea datele dvs. personale. Un interes legitim ar putea exista de exemplu, atunci când vă înscrieți într-o schema de loialitate la una dintre mărcile noastre și noi utilizam datele personale colectate pentru a efectua analize ale datelor în scopul îmbunătățirii produselor sau serviciilor noastre. Acest motiv vă fi utilizat doar atunci când este necesar pentru a realiza un interes legitim, de exemplu pentru a ajuta la efectuarea unui contract, sau pentru a optimiza un serviciu, iar aceasta nu vă prevala asupra drepturilor dvs. că individ. La aceasta baza legala se vă apela doar atunci când nu exista niciun mod mai puțin invaziv pentru a procesa datele dvs. cu caracter personal. Vă putem asigura că, în măsură în care interesul legitim este utilizat că temei legal pentru procesarea datelor dvs. personale, vom tine o evidenta a acestuia și aveți dreptul de a solicita aceste informații. Procesam datele dvs. personale pentru a executa un contract la care sunteți sau veți fi o parte. De exemplu, treubie să procesam datele dvs. cu caracter personale pentru a livra un produs sau un serviciu pe care l-ați achiziționat, pentru a vă permite să luați parte la unul dintre concursurile noastre sau pentru a vă trimite mostrele pe care le-ați solicitat. De asemenea, procesam datele dvs. cu caracter personal atunci când avem o obligație legala (de ex., obligații fiscale sau de securitate sociala) pentru a efectua o asemenea procesare. De exemplu, o hotărâre judecătorească sau o citație ne poate impune să procesam datele personale pentru un anumit scop, sau putem fi obligați să procesam date personale pentru a raporta tranzacții suspecte în conformitate cu regulile locale pentru combaterea spălării banilor.

Crearea unui profil

BETTY ICE utilizează datele dvs. personale pentru a construi profile. Noi creăm profile prin analizarea informațiilor despre navigarea și căutarea dvs. online și comportarea la achiziționare și despre interacțiunile dvs. cu comnunicatiile noastre de marca prin construirea de segmente (crearea de grupuri care au anumite caracteristici comune) și prin plasarea datelor dvs.cu caracter personal în unul sau mai multe segmente. Aceste segmente sunt utilizate de BETTY ICE pentru a personaliza pagina de internet și comnunicatiile noastre cu dvs. (cum ar fi prezentarea conținutului relevant către dvs. atunci când vizitați site-ul nostru sau într-un buletin informativ către dvs.), și pentru a afișă oferte și reclame relevante din mărcile BETTY ICE pe site-ul BETTY ICE și prin pagini de internet tertă parte. Segmentele pot fi utilizate și pentru campanii ale terțelor parti desfășurate pe site-ul BETTY ICE. BETTY ICE profilează datele dvs.cu caracter personal atunci când ne-ați dat acordul pentru a proceda astfel; de exemplu, acceptarea setării de cookie-uri pe browser-ul dvs. online sau înscrierea la buletine informative pe email de la una dintre mărcile noastre. Vă puteți retrage acordul pentru a împiedică utilizarea datelor dvs.cu caracter personal în acest mod oricând, utilizând secțiunea gestionarea modulelor cookie din Informarea noastră despre Cookie-uri  sau dezabonându-vă de la utilizarea adresei dvs. de email, daca v-ați logat la una dintre paginile noastre de internet sau daca v-ați înscris la vreun buletin informativ de marketing.

Pentru a exemplifica: BETTY ICE colectează date, cu acordul dvs., de la:

  • Paginile noastre de internet, cu privier la ce vizionezi și despre modul în care interacționezi cu conținutul nostru;
  • Reclamele noastre cu afișare digitala pe care vi le servim pe platforme sociale și alte site-uri web; și
  • Formulare pe care le completezi online cu subiecte de interes pentru tine și ni le transmiți. • De asemenea urmărim produsele pe care le cumperi atunci când dai clic pe una dintre reclamele noastre de pe ecran și continui să le achiziționezi de la partenerii noștri comerciali. • Daca ai solicitat să primești email-uri sau comunicări SMS de la noi, urmărim daca ai deschis, citit sau ai dat clic pe conținut că să vezi ceea ce te interesează, astfel încât să-ți putem da mai mult conținut despre ce credem că te poate satisfice mai mult. Utilizam aceste date:
  • Pentru a profila like-urile și dislike-urile tale. De exemplu, daca vedem că vizionezi cu regularitate rețete/produse Vegan pe pagina noastră și ai optat să primești e-mail-uri de la noi, s-ar putea să iți dam o actualizare cu noile rețete/produse Vegan care tocmai au intrat pe site și care te pot interesa sau s-ar putea să personalizam conținutul paginii noastre, atunci când ne vizitezi, cu lucruri care credem că te-ar interesa cel mai mult.
  • Pe baza acestor informații de profil, s-ar putea și să iți oferim și reclame care credem că iți plac și vei dori să le vezi pe măsură ce vizionezi conținutul de la noi sau de la rețeaua noastră de editori, cu care facem reclamele. Uneori, cu acordul dvs., s-ar putea să utilizam locația dvs. curenta pentru a-ți servi reclame care au legătură cu promoțiile sau cu evenimentele care au loc în apropiere și credem că te-ar putea interesa.
  • S-ar putea și să utilizam informații pe care le-ați transmis anumitor terțe parti selectate și ați fost de acord să fie dezvăluite, cum ar fi vârstă dvs., sexul, etape și stilul de viață și subiecte de interes, pentru a identifica persoane care credem că vor avea interese similar cu dvs. și care credem că vor fi interesați de reclame similare.

Procesul decizional automat

În unele cazuri, BETTY ICE procesează datele dvs. personale utilizând mijloace automate. O decizie automata este o decizie care este luata doar prin mijloace automate, în care niciun om nu a fost implicat în procesul de luare a deciziei legata de datele dvs. cu caracter personal.

De exemplu: BETTY ICE utilizează simulări tip joc ale evaluărilor comportametale pe baze științifice și tehnici de știință datelor pentru a evalua potențialii angajați. Candidaților li se cere să joace un set de jocuri, iar modelele comportamentale afișate în timpul jocului sunt evaluate de un algoritm personalizat pentru a prezice potențialul candidatului pentru un rol specific. Acest algoritm este testat cu regularitate pentru a ne asigura că rămâne corect, eficient și nepărtinitor. Noi nu vom lua decizii bazate doar pe decizii automate care au un impact semnificativ asupra dvs. Daca procedam astfel, vă vom notifica și vă vom da informații clare despre decizia noastră de a ne baza pe procesarea automata în luarea deciziei și despre baza noastră legala pentru a proceda astfel. De exemplu, BETTY ICE procesează datele dvs. personale utilizând mijloace automate doar daca este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract cu dvs., sau când v-ați dat acordul explicit.

Aveți dreptul să nu vă supuneți unei decizii care se bazează doar pe procesare automata și care produce efecte legale sau alte efecte semnificative asupra dvs.

În particular, aveți dreptul:

  • să obțineți intervenție umana;
  • să vă exprimați punctul de vedere;
  • să obțineți o explicație a deciziei adoptata după o evaluare; și
  • să contestați o asemenea decizie.

Cui vor fi transmise?

Că parte a Grupului de companii Unilever, BETTY ICE SRL transmite datele dvs. personale în cadrul Grupului Unilever și către terțe parti selectate. De exemplu, transmitem datele dvs. personale la furnizori servicii tertă parte, altor terț parti, precum și în cazul transferurilor de afaceri sau al dezvăluirilor impuse de lege.

Ca parte a Grupului de companii Unilever, BETTY ICE SRL transmite datele dvs. cu caracter personal în cadrul Grupului Unilever și către terțe parti selectate în următoarele situații:

  • Furnizori de servicii terță parte.

Pentru a vă îndeplini solicitările, a vă raspunde la întrebări, a vă finaliza comenzile, a vă onora cupoanele, a vă furniza mostre, a vă permite să participați la loterii sau pentru a vă pune la dispoziție diferite alte caracteristici, servicii și materiale prin paginile noastre de internet, transmitem datele dvs.cu caracter personal către furnizori de servicii tertă parte care îndeplinesc furnctii în numele nostru, cum ar fi societăți care: găzduiesc sau operează pagini BETTY ICE, procesează plati, analizează date, furnizează service pentru clienți, servicii poștale sau de livrare, și sponsori sau alti terti care participa la sau administrează promoțiile noastre. Ei au acces la datele cu caracter personal necesare pentru a-și realiza funcțiile, însă nu le pot utiliza în alte scopuri. În plus, ei trebuie să proceseze aceste date personale în conformitate cu aceasta Informare de Confidențialitate și după cum permit legile și regulamentele aplicabile de protecție a datelor.

  • Alte terțe părți.

Datele dvs. personale vor fi de asemenea utilizate de noi sau vor fi transmise la sponsorii noștri, producătorii de reclame, rețelele de reclame, serverele de reclame, rețelele de social media și la societățile de analiza sau la alti terti în legătură cu marketingul, promoțiile, creșterea datelor (pentru a afla mai multe despre termenii noștri de baza de confidențialitate urmează link-ul http://bettyice.ro/GDPR/informare-gdpr-parteneri.pdf  și alte oferte, precum și informații despre produse.

 

  • Transferuri de afaceri.

Datele dvs.cu caracter personal vor fi utilizate de noi sau vor fi transmise în Grupul Unilever, în primunl rand în scopuri de afaceri și operaționale. Întrucât Grupul Unilever continua să-și dezvolte activitatea, este posibil să vanda sau să achiziționeze active, filiale sau unități de afaceri. În asemenea tranzacții, datele dvs. personale sunt în general unul dintre activele comerciale transferate, însă transferurile rămân supuse promisiunilor făcute în orice Informare de Confidențialitate pre-existenta (daca, bineînțeles, nu ați fost cumva de acord cu altceva). Daca o alta entitate ne achiziționează pe noi, afacerile noastre sau în mod substanțial toate sau o parte a activelor noastre, sau active legate de paginile de internet ale BETTY ICE, datele dvs. cu caracter personal vor fi dezvăluite către o asemenea entitate că parte a procedurii de audit intern și vor fi transferate către asemenea entitate că unul dintre activele transferate. De asemenea, daca inițiem sau ni se impune o procedura de faliment sau de reorganizare, toate aceste date cu caracter personal vor fi considerate un activ al nostru și că atare este posibil să fie vândute sau transferate către terțe părți.

  • Dezvăluirea impusă de lege.

Este posibil să transferam și să dezvăluim datele dvs.cu caracter personal către terti:

o Pentru a îndeplini o obligație legala;

o Atunci când credem cu buna credință că o lege aplicabilă o impune;

o La solicitarea autorităților guvernamentale care efectuează o investigație;

o Pentru a verifica sau a aplica regulie din “Termenii și Condiții” sau alte politici aplicabile;

o Pentru a depista și proteja contra fraudei, sau contra oricăror vulnerabilități tehnice sau de securitate;

o Pentru a reacționa la o urgență; sau altfel

o Pentru a proteja drepturile, proprietatea, siguranță, sau securitatea terților, a vizitatorilor paginilor BETTY ICE sau a publicului.

o Transferuri internaționale de date

o BETTY ICE transmite date personale în cadrul Grupului Unilever sau către terti în scopurile descrise în aceasta Informare de Confidențialitate.

o BETTY ICE vă trimite date personale colectate din interiorul Zonei Economice Europene (EEA) către tari străine doar în circumstanțe cum ar fi:

o Pentru a respecta instrucțiunile dvs.;

o Pentru a respecta o obligație legala; sau

o Pentru a colabora cu agenții și consilierii noștri pe care îi utilizam pentru a ne ajuta să ne desfășuram activitatea și serviciile.

Daca transferam date personale în afara EEA, BETTY ICE se vă asigura că acestea să fie protejate în același mod că și când ar fi utilizate în EEA. Vom utiliza una dintre următoarele măsuri de protecție:

o Transferul către o tara non-EEA a carei legislație privind confidentialitatea asigura un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal fata de cel din EEA;

o Încheierea unui contract cu tertă parte străină, ceea ce înseamnă că ea trebuie să protejeze datele cu caracter personal la aceleași standarde că și EEA; sau

o Transferul datelor personale către organizații care fac parte din acorduri specifice privind transferurile transfrontaliere de date cu Uniunea Europeana (de ex., Privacy Shield, un acord cadru care stabilește condițiile standard de confidentialitate pentru datele trimise intre Statele Unite și tarile europene, sau acorduri cadru similare). 

Cum protejăm datele dvs. cu caracter personal?

BETTY ICE ia foarte în serios securitatea datelor dvs. personale. Facem toate eforturile pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal contra abuzului, interferintelor, pierderii, accesului neautorizat, modificării sau dezvăluirii. Masurile noastre includ implementarea de controale ale accesului adecvate, investirea în cele mai recente capacități de securitate a informațiilor pentru a proteja mediile IT pe care le stimulam, și a asigura criptarea, pseudomizarea și anonimizarea datelor cu caracter personal ori de cate ori este posibil. Accesul la datele dvs. cu caracter personal este permis doar angajaților și agenților noștri pe baza necesitații de a le cunoaște și cu respectarea obligațiilor contractuale de confidențialitate stricte atunci când sunt procesate de terți. 

Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

üVom pastra datele dvs.cu caracter personal atât timp cât avem nevoie de ele, în scopul pentru care sunt procesate.

ü Vom păstra datele dvs.cu caracter personal atât timp cât avem nevoie de ele în scopul pentru care sunt procesate. De exemplu, atunci când faceți o achiziție online de la noi vom pastra datele legate de achiziția dvs., astfel încât să putem executa contractul specific pe care l-ați încheiat, iar după aceea, vom pastra datele personale pe o perioada care ne permite să tratam sau să răspundem la orice reclamații, întrebări sau preocupări legate de achiziție.

ü S-ar putea de asemenea că datele dvs. să fie reținute că să putem continua să îmbunătățim experiență dvs. cu noi și pentru a ne asigura că primiti orice recompense de loialitate care vi se cuvin.

ü Reținem datele dvs. identificabile, colectate în mod direct în scopuri de profilare, cât se poate de puțin timp, după care utilizam masuri pentru a le șterge definitiv.

ü Vom revizui în mod activ datele dvs. cu caracter personal pe care le detinam și le vom șterge în siguranță, sau în unele cazuri le vom anonimiza, atunci când nu mai exista o nevoie legala, de afaceri sau de consummator pentru a fi reținute.

Care sunt drepturile dvs.?

Puteti exercita oricand aceste drepturi. Am prezentat mai jos o structură generala a acestor drepturi, împreună cu ce presupune aceasta pentru dvs.

Vă puteți exercita drepturile trimițând un email la adresa  privacy.usce@unilever.com  sau la adresa privacy.bettyice@unilever.com. De asemenea, puteți contacta responsabilul Unilever cu protecția datelor (Chief Privacy Officer), trimițând o solicitare scrisă la adresa 455, Weena Str Rotterdam, Olanda.

Drepturile dvs. în legătura cu modul în care sunt procesate datele dvs.cu caracter personal sunt:

  • Dreptul de a fi informat.

Aveți dreptul de a vi se pune la dispoziție informații clare, transparente și ușor inteligibile despre modul în care utilizam datele dvs.cu caracter personal și despre drepturile dvs. Prin urmare, vă punem la dispoziție informațiile din aceasta Informare.

  • Dreptul la access și rectificare.

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau actualiza oricând datele dvs. cu caracter personal. Înțelegem importanta acestui lucru, iar daca doriți să vă exercitați drepturile, vă rugam să ne contactati.

  • Dreptul la portabilitatea datelor. Datele personale pe care ni le-ați pus la dispoziție pot fi portate. Aceasta înseamnă că ele pot fi mutate, copiate sau transmise electronic în anumite circumstanțe.
  • Dreptul de a fi uitate. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a solicita că noi să ștergem datele dvs. Daca doriți să ștergem datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., vă rugam să ne informați, iar noi vom lua masuri rezonabile pentru a raspunde la solicitarea dvs. în conformitate cu cerințele legale. Daca datele personale pe care le colectam nu mai sunt necesare pentru niciun scop și nu ni se cere prin lege să le păstram, vom face ce putem că să le ștergem, să le distrugem sau să le dezidentificam.
  • Dreptul la restrictionarea procesării. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a restricționa procesarea datelor dvs.cu caracter personal.
  • Dreptul de a obiecta. În anumite circumstanțe, aveți dreptul de a obiecta la anumite tipuri de procesări, inclusiv procesarea pentru marketing direct (adică, primirea de email-uri de la noi cu notificări sau contactarea dvs. privind diferite oportunități comerciale).
  • Dreptul de a depune o reclamație la Autoritatea de Supraveghere competenta. Aveți dreptul de a depune o reclamație direct la Autoritate locala de Supraveghere (ANSPDCP cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, Romania privind modul în care procesam datele dvs. personale.
  • Dreptul de a vă retrage acordul. Daca v-ați dat acordul pentru tot ceea ce facem cu datele dvs. cu caracter personal (adică, noi ne bazam pe acord că baza legala pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal), aveți dreptul de a vă retrage oricând acordul (însă daca procedați așa, aceasta nu înseamnă că orice am făcut cu datele dvs. personale până în acel moment este ilegal). Vă puteți retrage oricând acordul pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal contactandu-ne cu detaliile prezentate mai jos.
  • Drepturi legate de luarea automata de decizii. Aveți dreptul de a nu vă supune unei decizii care se bazează doar pe procesare automata și care produce efecte legale sau alte efecte semnificative asupra dvs..

În particular, aveți dreptul:

ü să obțineți intervenție umana;

ü să vă exprimați punctul de vedere;

ü să obțineți o explicație a deciziei luate după o evauare; și

ü să contestați o asemenea decizie.

Alte informații și sfaturi despre drepturile dvs. pot fi obținute de la noi sau de la Autoritatea de Reglementare pentru protecția datelor din tara dvs.

Cum puteți contacta BETTY ICE?

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri despre Informarea de Utilizare Cookie a S.C. BETTY ICE SRL despre procesarea datelor sau dacă ați dori să faceți o reclamație despre o posibilă încălcare a legilor locale privind viata privată, vă rugăm să o faceți trimițând un email  la adresa de e-mail globală: privacy.usce@unilever.com  sau la adresa locală dedicată GDPR privacy.bettyice@unilever.com sau trimițând o solicitare prin formularul de contact de pe paginile noastre de internet. De asemenea, puteți contacta responsabilul Unilever cu protecția datelor (Chief Privacy Officer), trimițând o solicitare scrisă la adresa 455, Weena Str Rotterdam, Olanda.

Atunci când primim o întrebare privind viața privată sau o solicitare de acces, avem o echipă dedicată care triază contactele și încearcă să rezolve nelămurirea sau întrebarea specifică pe care încercați să o adresați. Dacă problema dvs. este mai complexă ca natură, este posibil să vi se ceară mai multe informații. Toate astfel de cereri/solicitări primesc un rîspuns. Dacă răspunsurile primite nu sunt satisfacătoare, puteți trimite reclamația dvs. la Autoritatea de Supraveghere relevantă din România.

Dacă ne solicitați, ne vom strădui să vă punem la dispoziție informațiile despre modalitățile relevante de a face reclamație, care pot fi aplicabile la circumstanțele dvs.

Cum actualizăm această informare?

Vom actualiza această Informare de Confidențialitate când este necesar pentru a reflecta reacțiile clienților și modificările aduse produselor și serviciilor noastre. Atunci când postam modificări ale acestei afirmații, vom revizui data “ultimei actualizări” din partea de sus a acestei Informări. Dacă modificările sunt semnificative, vom pune la dispoziție o informare mai importanta (incluzând, pentru anumite servicii, notificarea prin email a modificărilor din Informarea de Confidențialitate). De asemenea, pentru analizare de către dvs., vom pastra într-o arhiva versiunile anterioare ale acestei Informări de Confidențialitate. Nu vom reduce drepturile dvs. conform acestei Informări de Confidențialitate fară acordul dvs. 

Termeni sau Notificari Suplimentare legate de Viața Privată 

Pe lângă această Informare de Confidențialitate, pot exista campanii sau promoții specifice, care vor fi guvernate de termeni sau notificări suplimentare despre viața privata. Vă sfătuim să citiți acești termeni sau notificări suplimentare înainte de a participa la asemenea campanii sau promoții, deoarece vi se va cere să le respectați dacă participați. Orice termeni sau notificări suplimentare vă vor fi puse la dispoziție fară întârziere.